П`ятниця, 26.04.2024
Стрийщина виноградна
Меню сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Главная » 2013 » Квітень » 4 » Рефрактометр для вимірювання вмісту цукру в соці, вині, тощо
21:20
Рефрактометр для вимірювання вмісту цукру в соці, вині, тощо

  
Особливості:
Ручне регулюванння фокусу;
Ручне калібрування;
М'яка насадка з гуми в зоні окуляра для комфортного перегляду;
Автоматична температурна компенсація (ATC);
Зручний, легкий у використанні, наведення фокусу та калібрування;
Точні результати досліджень;
Міцний і легкий з алюмінієвої конструкції;
Міцний за затвердженим суворим стандартам якості та безпеки;
Зроблений з вищою і кращою якістю алюмінію і гуми, які робить прилад легким;
М'яка прогумована ручка, яка зручна і не ковзає.
Характеристики:
Діапазон виміру:
0-32% Brix;
Мінімальне градуювання:
0,2% за обсягом та 0,2% Brix;
Точність:
± 0,2% об та ± 0,2% Brix;
Діапазон температурної компенсації (АТС): 10 ~ 30 ° C;
Довжина: 170 мм;
Вага: 230г;
Міцний алюмінієвий корпус.

Стандартний комплект включає
1 х Традиційна Brix & Вино рефрактометр
1 х Інструкція з експлуатації
1 х міні викрутка для калібрування
10 х мініпіпеток
М'яка сумка для перенесення



Просмотров: 1058 | Добавил: Doc | Теги: pефрактометр, инструмент винодела, інструмент винороба | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт створено у системі uCoz