Главная » 2013 » Квітень » 4 » Рефрактометр для вимірювання вмісту цукру в соці, вині, тощо
21:20
Рефрактометр для вимірювання вмісту цукру в соці, вині, тощо
Особливості: Ручне регулюванння фокусу; Ручне калібрування; М'яка насадка з гуми в зоні окуляра для комфортного перегляду; Автоматична температурна компенсація (ATC); Зручний, легкий у використанні, наведення фокусу та калібрування; Точні результати досліджень; Міцний і легкий з алюмінієвої конструкції; Міцний за затвердженим суворим стандартам якості та безпеки; Зроблений з вищою і кращою якістю алюмінію і гуми, які робить прилад легким; М'яка прогумована ручка, яка зручна і не ковзає. Характеристики: Діапазон виміру: 0-32% Brix; Мінімальне градуювання: 0,2% за обсягом та 0,2% Brix; Точність: ± 0,2% об та ± 0,2% Brix; Діапазон температурної компенсації (АТС): 10 ~ 30 ° C; Довжина: 170 мм; Вага: 230г; Міцний алюмінієвий корпус.
Стандартний комплект включає 1 х Традиційна Brix & Вино рефрактометр 1 х Інструкція з експлуатації 1 х міні викрутка для калібрування 10 х мініпіпеток М'яка сумка для перенесення