Четвер, 25.04.2024
Стрийщина виноградна
Меню сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Главная » 2018 » Грудень » 2 » Гель-укорінювач "Clon-M"
18:46
Гель-укорінювач "Clon-M"

Укорінювач рослин «Clon-M» у гелевій формі.
"Clon-M" – регулятор росту рослин (РРР) з групи ауксинів, який в своїй основі містить (базовий матеріал) надзвичайно ефективний ауксин (ІМК) індолил-масляна кислота (eng (IBA) indol-3-ylbutyric acid) в концентрації 0,3%. Допоміжні речовини: приготовлений на воді гель, вітаміни, мікроелементи, препарат проти цвілі.
Ціна на даний час не змінились з початку року - 50 грн за упаковку 20 мл. Умови придбання та Оптову пропозицію обговорюються у приватних повідомленнях.
Пропозиція унікальна тим, що препарат виготовляється мною особисто і безпосередньо під замовлення з свіжого базового матеріалу.

Оброблені гелем «Clon-M» для укорінення черенки відзначаються набагато інтенсивнішим розвитком, та нарощенням кореневої системи. Препарат сприяє кращому розвитку та вегетації саджанця, прискорює до раннього вступання у плодоношення. Гелева форма препарату, обволокує та тривало захищає оголену тканину черенка від зараження, підтримує п’ятку черенка в субстраті у зволоженому стані досить тривалий час, стимулюючи процеси регенерації тканин та утворенню точок росту коренів/калуса. Оброблені гелем черенки можна відразу поміщати у субстрат для пророщування.
Окрім укорінення препарат «Clon-M» можна використовувати на прививках, в т.ч. настільних.

Інструкція із застосування препарата «Clon-M» додається нижче.

Контактний телефон для замовлення       067 7266798,         095 8916122

  Гелева форма укорінювача    

Просмотров: 2139 | Добавил: Doc | Теги: укоренение, гель, winestryj, Clon-M, Клон-М, регулятор роста, саженцы винограда, виноград, укоренитель | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Doc  
0
Мій сайт. Тут про мій укорінювач Гель Clon-M
https://zinovii.wixsite.com/winestryi/gel-clon-m

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт створено у системі uCoz